RENOVATION PERFECTION®

Στα βήματα της τελειότητας!

Μην αφήσετε το δάπεδό σας παραπονεμένο, ούτε και τις σκάλες! Τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® της V33 αποτελούν μια εύκολη λύση υψηλής ανθεκτικότητας για όλους τους τύπους δαπέδου. Περπατήσετε λοιπόν και τρέξτε με την καρδιά σας!


1

ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ & ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ

Τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® για ΔΑΠΕΔΟ και ΣΚΑΛΕΣ έχουν ειδικά σχεδιαστεί για την ανακαίνιση επιφανειών με συνεχή χρήση και οικιακή καταπόνηση. Χάρη στα ειδικά γαλακτώματα και τους ενεργοποιητές (σύστημα ADDITIV) που περιέχουν, πετυχαίνουν τέλειο, ΣΑΤΙΝΕ φινίρισμα και αντοχή στην καθημερινή χρήση.Βασισμένο στην κεραμική τεχνολογία το RENOVATION PERFECTION® για Δάπεδο και Σκάλες, δημιουργεί εύκαμπτη και ταυτόχρονα σκληρή επιφάνεια που καλύπτει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Δεν απαιτείται αστάρι


ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

στους λεκέδες και στο νερό


ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ

στις καταπονήσεις και στη συνεχή χρήση


ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΙΜΟΤΗΤΑ

Εύκολο καθάρισμα της επιφάνειας


ΑΠΟΔΟΣΗ: 0,75L αρκούν για 5 m2 σε 2 στρώσεις

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ: SATIN (6 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι αποχρώσεις μπορεί να διαφέρουν από το εφαρμοσμένο τελικό υλικό. Δείτε τα πραγματικά δείγματα όλων των αποχρώσεων στα σημεία πώλησης.

+

ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ & ΣΚΑΛΑΣ

Το PREPARATION από την σειρά χρωμάτων νερού RENOVATION PERFECTION® είναι ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την προετοιμασία πριν την ανακαίνιση λείων ή καταπονημένων δαπέδων από πλακάκι, μάρμαρο και τσιμέντο. Εγγυάται ομοιόμορφο φινίρισμα και άριστο αποτέλεσμα της βαφής.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Μόνο για πλακάκια, μάρμαρο ή τσιμέντο, μη επεξεργασμένα ή βαμμένα, στα οποία δεν έχει εφαρμοστεί κερί ή λάδι.


ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ


ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ


ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΡΩΔΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ


ΑΠΟΔΟΣΗ: 0,75L αρκούν για 5 m2 σε 2 στρώσεις

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η καλή προετοιμασία εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

PREPARATION

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Πλύνετε το δάπεδο με αλκαλικό καθαριστικό προκειμένου να απομακρυνθούν, όσο είναι δυνατό, πιο αποτελεσματικά οι λιπαροί λεκέδες.

1. Αραιώστε το προϊόν στην απαιτούμενη ποσότητα νερού, και ανακατέψτε αποφεύγοντας το πιτσίλισμα. Φορέστε προστατευτικά γάντια και γυαλιά.2. Εφαρμόστε το αραιωμένο* προϊόν ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του δαπέδου. 3. Τρίψτε έντονα την επιφάνεια με σκούπα ή βούρτσα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στους αρμούς και μετά αφήστε το να δράσει για άλλα 30 λεπτά.4. Ξεπλύνετε την επιφάνεια με άφθονο νερό. Επαναλάβετε την διαδικασία μέχρι την πλήρη απομάκρυνση των λιπαρών λεκέδων, των υπολειμμάτων εκπλυσης ή της σκόνης από το τσιμέντο. Αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει τουλάχιστον για 24 ώρες.5. Εφαρμόστε ως τελική επίστρωση το χρώμα νερού RENOVATION PERFECTION FLOOR AND STAIRS .* Το ποσοστό αραίωσης εξαρτάται από το είδος του δαπέδου και την φθορά του.- Ελαφρώς φθαρμένο ή παλιό τσιμέντο: 1lt + 30lt νερού- Αρκετά φθαρμένο, λείο, μη πορώδες δάπεδο: 1lt + 10lt νερούΑν θεωρηθεί απαραίτητο το ποσοστό αραίωσης μπορεί να αυξηθεί.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ (TDS) PREPARATOR

ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ & ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ

Εκτός από το χρώμα, το δοχείο περιλαμβάνει και το σακουλάκι με τον σκληρυντή, το οποίο θα βρείτε κάτω από το καπάκι της συσκευασίας.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ της επιφάνειας είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.TO ΠΛΥΣΙΜΟ της επιφάνειας με ένα αλκαλικό οικιακό καθαριστικό (πχ σόδας ή πράσινου σαπουνιού) είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Σε laminate, βερνικωμένο ή βαμμένο ξύλο σε καλή κατάσταση: πλύνετε, ξεπλύνετε σχολαστικά με νερό, αφήστε να στεγνώσει, τρίψτε ελαφρά με γυαλόχαρτο (No 240) και αφαιρέστε προσεκτικά τη σκόνη. Σε δάπεδα από Δρυ και Καστανιά εφαρμόστε ένα κατάλληλο αστάρι για να μπλοκάρετε τις φυσικές ταννίνες του ξύλου. Σε πλακάκια: πλύνετε, ξεπλύνετε σχολαστικά με νερό και αφήστε να στεγνώσει. Σε δάπεδο με πλακάκια που είναι ήδη βαμμένα, αλλά σε καλή κατάσταση: πλύνετε, ξεπλύνετε σχολαστικά με νερό και αφήστε να στεγνώσει. Τρίψτε ελαφρά με γυαλόχαρτο (No 240) και αφαιρέστε προσεκτικά τη σκόνη. Σε δάπεδο με πλακάκια που είναι ήδη βαμμένα και σε μέτρια κατάσταση: Τρίψτε με γυαλόχαρτο ( No 60 – 120 grit), ώστε να βρείτε την αρχική επιφάνεια. Αφαιρέστε προσεκτικά τη σκόνη, πλύνετε, ξεπλύνετε και αφήστε να στεγνώσει.

Βάψτε σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος μεταξύ 12°C και 25°C, χωρίς ρεύματα αέρα.1. Αδειάστε όλο τον σκληρυντή (είναι το σακουλάκι που θα βρείτε κάτω από το καπάκι του δοχείου) μέσα στο χρώμα. Ανακατέψτε με τη σπάτουλα ανάδευσης για τουλάχιστον 5 λεπτά, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα συστατικά από τον πυθμένα του δοχείου και ο σκληρυντής ανακατεύονται καλά.2. Βάψτε μικρές επιφάνειες κάθε φορά - ξεκινώντας με πινέλο από την άκρη του δωματίου. Συνεχίστε με ρολό και σταυρωτές κινήσεις (πάνω/κάτω και μετά δεξιά/αριστερά). Αφήστε να στεγνώσει για 3h και μετά εφαρμόστε και τη 2ηστρώση με τον ίδιο τρόπο.Μετά το άνοιγμα το δοχείου και την προσθήκη του σκληρυντή, το χρώμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 10 ημερών για να μην μειωθεί η αντοχή και η πρόσφυσή του.

Καθαρίστε προσεκτικά την επιφάνεια που θα βάψετε, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα ήπια καθαριστικά και μαλακό σφουγγάρι. Η μέγιστη απόδοση και πρόσφυση του χρώματος επιτυγχάνονται 20 ημέρες μετά την εφαρμογή. Μην καταπονήσετε τις βαμμένες επιφάνειες με χτυπήματα, τρίψιμο και έντονο καθάρισμα για τις πρώτες 20 ημέρες μετά την εφαρμογή. Για βαθύτερο καθαρισμό & βελτίωση της πρόσφυσης του χρώματος καθαρίστε τις επιφάνειες με το ειδικό καθαριστικό δαπέδων PREPARATION FOR FLOORING της V33.ΠΡΟΣΟΧΗ: η χρήση ενδείκνυται μόνο σε πλακάκια, μάρμαρο ή τσιμέντο μη επεξεργασμένα ή βαμμένα στα οποία δεν έχει εφαρμοστεί κερί ή λάδι.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ (TDS) ΧΡΩΜΑΤΟΣ

ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ;

Ξύλινο ή Laminate δάπεδο;

Αν δεν επιθυμείτε να το βάψετε, απλώς ανανεώστε το!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ