RENOVATION PERFECTION®

Τολμήστε να τα αλλάξετε όλα!

Τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® της V33 θα σας βοηθήσουν σε όλες τις συνθέσεις σας, μικρές ή μεγάλες, είτε πρόκειται για μικρές πινελιές όπως ένα λιτό ορεκτικό, είτε πρόκειται για υψηλή μαγειρική τέχνη!


1

ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® για Κουζίνα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ανθεκτική ανακαίνιση επιφανειών με συνεχή χρήση και μεγάλη καταπόνηση. Χάρη στον συνδυασμό συγκεκριμένων πολυμερών και τους ενεργοποιητές (σύστημα ADDITIV), που περιέχουν, πετυχαίνουν τέλειο φινίρισμα και αντοχή στην καθημερινή χρήση.Λόγω της ειδικής του σύνθεσης, το χρώμα RENOVATION PERFECTION® για Κουζίνα δημιουργεί επιφάνεια που διαθέτει ενισχυμένη αντοχή στους μαγειρικούς λεκέδες.

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Δεν απαιτείται αστάρι


ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΖΕΣΤΗ

Για τις επιφάνειες πίσω από τις μαγειρικές εστίες


ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΕΙΣ

Π.χ. κοψίματα, γδαρσίματα, χτυπήματα, κλπ


ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΙΜΟΤΗΤΑ

Αντίσταση στους μαγειρικούς λεκέδες & εύκολο καθάρισμα


ΑΠΟΔΟΣΗ: 0,75L αρκούν για 5 m2 σε 2 στρώσεις

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ: SATIN (9 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ) & ΜΑΤ (1 ΑΠΟΧΡΩΣΗ)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι αποχρώσεις μπορεί να διαφέρουν από το εφαρμοσμένο τελικό υλικό. Δείτε τα πραγματικά δείγματα όλων των αποχρώσεων στα σημεία πώλησης.

+

ΒΕΡΝΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ TOY ΠΑΓΚΟΥ

Το βερνίκι νερού RENOVATION PERFECTION® έχει ειδικά σχεδιαστεί για πρόσθετη προστασία οριζόντιων επιφανειών με συνεχή χρήση και μεγάλη καταπόνηση. Χάρη στα ειδικά πολυμερή και τους ενεργοποιητές που περιέχει, προστατεύει τα χρώματα Renovation Perfection στους πάγκους εργασίας από χτυπήματα και γρατζουνιές.Το Βερνίκι Προστασίας RENOVATION PERFECTION® δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας πάνω στους πάγκους εργασίας που δρα σαν ασπίδα ενάντια στη φθορά της καθημερινής χρήσης.

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

από γρατζουνιές και γδαρσίματα


ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ

στους λεκέδες και τα λίπη


ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ: CLEAR SATIN

ΑΠΟΔΟΣΗ: 0,5L αρκούν για 2,5 m2 σε 2 στρώσεις

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η καλή προετοιμασία εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Εκτός από το χρώμα, το δοχείο περιλαμβάνει και το σακουλάκι με τον σκληρυντή, το οποίο θα βρείτε κάτω από το καπάκι της συσκευασίας.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ της επιφάνειας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.Το ΠΛΥΣΙΜΟ της επιφάνειας με ένα αλκαλικό οικιακό καθαριστικό (πχ σόδα ή πράσινου σαπουνιού) είναι απαραίτητο.Αφαιρέστε όλα τα σφραγιστικά από σιλικόνη πριν το βάψιμο. Τοποθετήστε τα ξανά μετά την εφαρμογή του χρώματος. ΣΕ ΑΒΑΦΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΡΩΔΗ ΥΛΙΚΑ (ξύλο, MDF κτλ): τρίψτε ελαφρώς με γυαλόχαρτο (Νο 240) και αφαιρέστε προσεκτικά την σκόνη. Σε επιφάνειες από Βελανιδιά/Δρυ ή Καστανιά εφαρμόστε πρώτα ένα υπόστρωμα για να εμποδίσετε τις τανίνες. Σε βερνικωμένο ή βαμμένο ξύλο: πλένετε, ξεπλύνετε διεξοδικά με νερό, αφήστε να στεγνώσει, και μετά λειάνετε ελαφρώς με γυαλόχαρτο αρ. 240, και αφαιρέστε την σκόνη. Σε πλακάκια, μελαμίνες, μεταλλικές και γυάλινες επιφάνειες: πλένετε, ξεπλύνετε διεξοδικά με νερό, και μετά αφήστε να στεγνώσει.

Εφαρμόστε το χρώμα σε θερμοκρασία δωματίου μεταξύ 12°C και 25°C και αποφύγετε τα ρεύματα αέρα.1. Aδειάστε όλο τον σκληρυντή για 5 λεπτά (το σακουλάκι που βρίσκεται κάτω από το καπάκι της συσκευασίας) μέσα στο χρώμα. Ανακατέψτε με την σπάτουλα ανάδευσης για τουλάχιστον 5 λεπτά, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα συστατικά από τον πυθμένα του δοχείου και ο σκληρυντής ανακατεύονται καλά.2. Βάψτε μικρές επιφάνειες κάθε φορά, ξεκινώντας με πινέλο από την άκρη του δωματίου. Συνεχίστε με ρολό και σταυρωτές κινήσεις (πάνω/κάτω και μετά δεξιά/αριστερά). Αφήστε να στεγνώσει για 6 ώρες και μετά εφαρμόστε την 2η στρώση με τον ίδιο τρόπο. Σε οριζόντιες επιφάνειες (πάγκους) πάνω από το χρώμα και αφού στεγνώσει πλήρως, πρέπει να εφαρμοστεί το κατάλληλο βερνίκι RENOVATION PROTECTION®. Μετά το άνοιγμα του δοχείου και την προσθήκη του σκληρυντή, το χρώμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 10 ημερών για να μην μειωθεί η αντοχή και η πρόσφυσή του.

Καθαρίστε προσεκτικά την επιφάνεια που θα βάψετε, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα ήπια καθαριστικά και μαλακό σφουγγάρι.Η μέγιστη απόδοση και πρόσφυση του χρώματος επιτυγχάνονται 20 ημέρες μετά την εφαρμογή. Μην καταπονήσετε τις βαμμένες επιφάνειες με χτυπήματα, τρίψιμο και έντονο καθάρισμα για τις πρώτες 20 ημέρες μετά την εφαρμογή.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ (TDS) ΧΡΩΜΑΤΟΣ

ΒΕΡΝΙΚΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Εκτός από το βερνίκι, το δοχείο περιλαμβάνει και το σακουλάκι με τον σκληρυντή, το οποίο θα βρείτε κάτω από το καπάκι της συσκευασίας.

Το βερνίκι προστασίας RENOVATION PROTECTION είναι απαραίτητο για πρόσθετη αντοχή σε οριζόντιους πάγκους εργασίας που έχουν βαφτεί με χρώμα RENOVATION PERFECTION® για Κουζίνα. Περιμένετε μέχρι το χρώμα να έχει στεγνώσει πλήρως πριν εφαρμόσετε το βερνίκι προστασίας.

1. Αδειάστε όλο τον σκληρυντή (είναι το σακουλάκι που θα βρείτε κάτω από το καπάκι του δοχείου) μέσα στο βερνίκι. Ανακατέψτε με τη σπάτουλα ανάδευσης για τουλάχιστον 5 λεπτά, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα συστατικά από τον πυθμένα του δοχείου και ο σκληρυντής ανακατεύονται καλά.2. Εφαρμόστε το βερνίκι σε 2 στρώσεις, ρολλάροντας σταυρωτά (πάνω/κάτω και μετά δεξιά/αριστερά) ώστε να πετύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.Η μέγιστη απόδοση και πρόσφυση του βερνικιού επιτυγχάνονται 20 ημέρες μετά την εφαρμογή. Μην καταπονήσετε τις βαμμένες επιφάνειες με χτυπήματα, τρίψιμο και έντονο καθάρισμα για τις πρώτες 20 ημέρες μετά την εφαρμογή.

Για τον καθαρισμό της βερνικωμένης επιφάνειας, χρησιμοποιήστε κατάλληλα ήπια καθαριστικά και μαλακό σφουγγάρι.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ (TDS) ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ

ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ;

Εσείς τι προτιμάτε;

Mία ενιαία απόχρωση ή σύνθεση περισσότερων;Τολμήστε τους δικούς σας χρωματικούς συνδυασμούς!

Έχετε αμφιβολίες για την απόχρωση της επιλογής σας;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ