RENOVATION PERFECTION®

Αφήστε τις ιδέες σας
να ξεχειλίσουν!

Αν κάποτε διστάζατε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας, σήμερα δεν υπάρχει κανένας λόγος για αναβολή.
Μεταμορφώστε το πλήρως, εύκολα και γρήγορα, χωρίς ξηλώματα και γκρεμίσματα. Τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® εγγυώνται τέλεια αδιαβροχοποίηση και προστασία των επιφανειών από το νερό.


1

ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΒΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® για Μπάνιο έχουν ειδικά σχεδιαστεί για την ανακαίνιση επιφανειών με συνεχή χρήση και μεγάλη καταπόνηση. Χάρη στα ειδικά γαλακτώματα και τους ενεργοποιητές (σύστημα ADDITIV) που περιέχουν, πετυχαίνουν τέλειο, ΣΑΤΙΝΕ φινίρισμα και αντοχή στην καθημερινή χρήση.
Βασισμένο στην τεχνολογία AQUARESIST, το Renovation Perfection για Μπάνιο, δημιουργεί μια υδρόφοβη επιφάνεια, που αντέχει στο καθημερινό βρέξιμο, εμποδίζοντας την διείσδυση του νερού

ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Δεν απαιτείται αστάρι


ΤΕΛΕΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Ανθεκτικότητα στο νερό και στην παρατεταμένη υγρασία


ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ  ΣΕ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

(10°C / 40°C)


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

Σε καλλυντικά και προϊόντα καθαρισμού (οδοντόκρεμες, απολυμαντικά, κλπ.)


ΑΠΟΔΟΣΗ: 0,75L αρκούν για 5 m2 σε 2 στρώσεις

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ: SATIN (8 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι αποχρώσεις μπορεί να διαφέρουν από το εφαρμοσμένο τελικό υλικό. Δείτε τα πραγματικά δείγματα όλων των αποχρώσεων στα σημεία πώλησης.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η καλή προετοιμασία εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Εκτός από το χρώμα, το δοχείο περιλαμβάνει και το σακουλάκι με τον σκληρυντή, το οποίο θα βρείτε κάτω από το καπάκι της συσκευασίας.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ της επιφάνειας είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.
TO ΠΛΥΣΙΜΟ της επιφάνειας με ένα αλκαλικό οικιακό καθαριστικό (πχ σόδας ή πράσινου σαπουνιού) είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. Αφαιρέστε αρμούς σιλικόνης και άλλα σφραγιστικά πριν τη βαφή. Εφαρμόστε ξανά μετά το βάψιμο.
Σε άβαφο ξύλο και πορώδη υλικά (πχ MDF): τρίψτε ελαφρά με γυαλόχαρτο (Νο 240) και αφαιρέστε προσεκτικά τη σκόνη.
Σε βερνικωμένο ή βαμμένο ξύλο: πλύνετε, ξεπλύνετε σχολαστικά με νερό, αφήστε να στεγνώσει, τρίψτε ελαφρά με γυαλόχαρτο (Νο 240) και αφαιρέστε προσεκτικά τη σκόνη.
Σε πλακάκια, μελαμίνες, μεταλλικές και γυάλινες επιφάνειες: πλύνετε, ξεπλύνετε σχολαστικά με νερό και αφήστε να στεγνώσει.

Βάψτε σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος μεταξύ 12°C και 25°C, χωρίς ρεύματα αέρα.
1. Αδειάστε όλο τον σκληρυντή (είναι το σακουλάκι που θα βρείτε κάτω από το καπάκι του δοχείου) μέσα στο χρώμα. Ανακατέψτε με τη σπάτουλα ανάδευσης για τουλάχιστον 5 λεπτά, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα συστατικά από τον πυθμένα του δοχείου και ο σκληρυντής ανακατεύονται καλά.
2. Βάψτε μικρές επιφάνειες κάθε φορά - από άκρη σε άκρη. Ρολάρετε σταυρωτά (πάνω/κάτω και μετά δεξιά/αριστερά). Αφήστε να στεγνώσει για 8h και μετά εφαρμόστε και τη 2η στρώση με τον ίδιο τρόπο.
Σε οριζόντιες επιφάνειες (πάγκους), πάνω από το χρώμα (και αφού στεγνώσει πλήρως) πρέπει να εφαρμοστεί το κατάλληλο βερνίκι Renovation Perfection®.
Μετά το άνοιγμα το δοχείου και την προσθήκη του σκληρυντή, το χρώμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 10 ημερών για να μην μειωθεί η αντοχή και η πρόσφυσή του.

Καθαρίστε προσεκτικά την επιφάνεια που θα βάψετε, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα ήπια καθαριστικά και μαλακό σφουγγάρι.
Η μέγιστη απόδοση και πρόσφυση του χρώματος επιτυγχάνονται 20 ημέρες μετά την εφαρμογή. Μην καταπονήσετε τις βαμμένες επιφάνειες με χτυπήματα, τρίψιμο και έντονο καθάρισμα για τις πρώτες 20 ημέρες μετά την εφαρμογή.

ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ;

Εσείς τι προτιμάτε;

Mία ενιαία απόχρωση ή σύνθεση περισσότερων;
Τολμήστε τους δικούς σας χρωματικούς συνδυασμούς!

Έχετε αμφιβολίες για την απόχρωση της επιλογής σας;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ