Με τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® μπορείτε να είστε σίγουροι για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε για πολύ καιρό!Κάθε χρώμα της σειράς περιλαμβάνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη αντοχή σε όλες τις επιφάνειες.Ζήστε, χορέψτε, παίξτε, δημιουργήστε...Όταν η αισθητική συνδυάζεται με την ανθεκτικότητα, η ποιότητα ζωής κερδίζει!


ΑΨΟΓΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ


Τα RENOVATION PERFECTION® προσφέρουν εξαιρετική κάλυψη και δημιουργούν ένα υψηλής ποιότητας, απαλό και ομοιόμορφο φινίρισμα, ανεξάρτητα από την επιφάνεια.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ


Τα RENOVATION PERFECTION® σχηματίζουν ένα πλέγμα στην επιφάνεια, αποτρέποντας το νερό, τα λιπαντικά, τα απορρυπαντικά, τα καλλυντικά,κλπ να αλλοιώσουν το υπόστρωμα.

ΤΕΛΕΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ


Η προστατευτική μεμβράνη του χρώματος προφυλάσσει την επιφάνεια από το υγρό στοιχείο. Το χρώμα έρχεται σε επαφή με το νερό χωρίς κανένα πρόβλημα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΕΙΣ


Τα RENOVATION PERFECTION® σχηματίζουν μια προστατευτική μεμβράνη όταν στεγνώσουν, αρκετά σκληρή, ώστε το χρώμα να  μη φθείρεται από την τακτικήκαθαριότητα, την εντατική χρήση ή τα χτυπήματα και τις γρατζουνιές.

Έχετε αμφιβολίες για την απόχρωση της επιλογής σας;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ